• +389 (0) 44377055
 • info@swan.mk

Standard

500€/Vjetore

 •   Pastrim gjeneral para se të arrini në shtëpi
 •   Pastrim pas largimit nga shtëpia
 •   Kontrolli mujor dhe pastrim sipas nevojës
 •   Raportimi i defekteve/gabimeve
 •   Paketë dimërore
 •   Mbulimi i mobiljeve
 •   Komunikim me klientin gjatë orarit të punës
 •   Ruajtja e çelësave në kasafortë
Më shumë

Eksklusiv

700€/Vjetore

 •   Pastrim gjeneral para se të arrini në shtëpi
 •   Pastrim pas largimit nga shtëpia
 •   Kontrolli mujor dhe pastrim sipas nevojës
 •   Raportimi i defekteve/gabimeve
 •   Paketë dimërore
 •   Mbulimi i mobiljeve
 •   Komunikim me klientin gjatë orarit të punës
 •   Ruajtja e çelësave në kasafortë
 •   Mirëmbajtja e oborrit
 •   Kositja dhe ujitja e kullosës
 •   Largimi i barrit të keq
 •   Pastrimi i gjetheve
 •   Larja e oborrit
Më shumë

Vizioni

"Synojmë të jemi partner më të besueshëm për klientët tanë dhe të sigurojmë mbulimin maksimal të tregut"
Vizioni ynë është ai i një kompanie të suksesshme, që operon me standart, cilësi dhe ndershmëri për ofrimin e shërbimeve të saj ndaj klientit. Me anë të punës dhe dedikimit, SWAN synon të kthehet në një model suksesi dhe cilësie për ofrimin e shërbimeve të mirëmbajtjes dhe kujdesit ndaj shtëpive tuaja.
Të bindur për profesionalizmin e pa konkurrentë që sjellim, ne tentojmë të jemi maja e piramidës së kompanive të ngjashme në tregun e vendit tonë. Me punë të sinqertë dhe përkushtim të plotë, ne do të punojmë gjithmonë të jemi emri simbol i përkujdesjes dhe mirëmbajtjes së objekteve.

Misioni

"Kurseni çdo ditë të pushimit tuaj"
SWAN do të jetë ofruesi kryesor i shërbimeve të mirëmbajtjes së shtëpive, duke krijuar një ndikim pozitiv në cilësinë e jetës së pronarëve të shtëpive që ne shërbejmë.
Ne punojmë gjithmonë për klientët dhe çdo gjë sjellim për ta. Risitë, përvoja dhe inovacioni që ne e sjellim në tregun e vendit tonë, janë ana më e fortë me të cilën i rezistojmë tregut. Qëllimi ynë i vetëm është mirëmbajtja, pastërtia dhe përgjegjësia maksimale për çdo objekt që do të jetë në duart tona.

Ju duhet ndihmë?

Na shkruaniNumri në celular

Thirrje urgjente!

+389 (0) 72629717

Në zyrë

E hënë - E premte ( 09:00 - 17:00 )

+389 (0) 44377055