• +389 (0) 72209100
 • info@swan.mk

Shërbimet

Pastrim gjeneral para se të arrini në shtëpi

 • Kthimi në vendlindje është një ndjenjë e pazëvendësueshme, rehatia në atë moment është e domosdoshme, për këtë ne e shohim të arsyeshme që shtepia juaj të jetë e kompletuar, që ju të ndjeheni komod që në momentin e parë të arritjes në shtëpi.
  Ky shërbim ofron pastrimin e gjithë shtëpisë, përpara se ju të ktheheni në shtëpi,ku përfshinë:
  • Pastrimi i dritareve: behet pastrimi i dritareve brenda dhe jasht
  •Pastrimi i horoletave dhe ballkonave
  •Pastrimi i korridorit: tërheqja e pluhurit me leckë dhe me fshesë elektrike, fshirja e paneleve rreth murrit dhe gjëra në dispozicion për tu pastruar, do të fshihet me fshesë elektrike dhe do të pastrohet dyshemeja me detergjent;
  • Pastrimi i dhomave të fjetjes: tërheqja e pluhurit me leckë dhe me fshesë elektrike, fshirja e paneleve rreth murrit dhe gjëra në dispozicion për tu pastruar, do të fshihet me fshesë elektrike dhe do të pastrohet dyshemeja me detergjent;
  • Pastrimi i banjos: pastrimi i vaskës/tushet, i WC´së komplet, lavamanit, dyshemeja dhe pllakat;
  • Pastrimi i kuzhinës: behet pastrimi i kuzhines ne pjesen e jashtme, vetem frigoriferi dhe shporeti elektrik pastrohen ne pjesen e brendshme.
  Do të fshihet me fshesë elektrike dhe do të pastrohet dyshemeja me detergjent;
  • Pastrimi i dhomës së ndenjës dhe dhomave tjera: tërheqja e pluhurit me leckë dhe me fshesë elektrike, fshirja e paneleve rreth murrit dhe gjëra në dispozicion për tu pastruar, do të fshihet me fshesë elektrike dhe do të pastrohet dyshemeja me detergjent;
  • Pastrimi i podrumit: do të fshihet me fshesë elektrike dhe do të lahet dyshemeja me detergjent.

Pastrim pas largimit nga shtëpia

 • Ekipi i SWAN pas marrjes së njoftimit nga klienti për largimin e tij nga shtëpia,për një periudh të shkurtër kohore do të shkojë tek shtëpia e klientit për të bërë pastrimin gjeneral.
  Ky shërbim ofron pastrimin e gjithë shtëpisë, pas largimit tuaj nga shtepia,ku përfshinë:
  •Fshierja e marimangave ne te gjithe shtepine
  • pastrimi i korridorit: tërheqja e pluhurit me leckë dhe me fshesë elektrike, fshirja e paneleve rreth murrit dhe gjëra në dispozicion për tu pastruar, do të fshihet me fshesë elektrike dhe do të pastrohet dyshemeja me detergjent;
  • Pastrimi i dhomave të fjetjes: tërheqja e pluhurit me leckë dhe me fshesë elektrike, fshirja e paneleve rreth murrit dhe gjëra në dispozicion për tu pastruar, do të fshihet me fshesë elektrike dhe do të pastrohet dyshemeja me detergjent;
  • Pastrimi i banjos: pastrimi i vaskës/tushet, i WC´së komplet, lavamanit, dyshemeja dhe pllakat;
  • Pastrimi i kuzhinës: behet pastrimi i kuzhines ne pjesen e jashtme, vetem frigoriferi dhe shporeti elektrik pastrohen ne pjesen e brendshme.
  Do të fshihet me fshesë elektrike dhe do të pastrohet dyshemeja me detergjent;
  • Pastrimi i dhomës së ndenjës dhe dhomave tjera: tërheqja e pluhurit me leckë dhe me fshesë elektrike, fshirja e paneleve rreth murrit dhe gjëra në dispozicion për tu pastruar, do të fshihet me fshesë elektrike dhe do të pastrohet dyshemeja me detergjent;
  • Pastrimi i podrumit: do të fshihet me fshesë elektrike dhe do të lahet dyshemeja me detergjent.

Kontrolli mujor dhe pastrim sipas nevojës

 • Ekipi i SWAN bën kontrollë çdo muaj duke vëzhguar çdo pjesë të shtëpisë suaj. Kontrollin e funksionalitetit të sistemit të ujit, rrymës elektrike, si dhe pajisjeve tjera e shtëpisë.Gjatë këtij kontrolli ekipi jonë përveç kontrollit,sipas nevojës do të bëj një pastrim të përgjithshëm brenda në shtëpi ( heqja e merimangave dhe pluhurit, pastrimi dyshemesë), me qëllim të mirëmbajtjes së shtëpisë gjatë gjithë kohës si dhe ajrosjen e shtëpisë.
  Pas këtij kontrolli ekipi do të plotësoj një raport ku do raportoj zyrën tonë për gjendjen e shtëpisë.

Raportimi i defekteve/gabimeve

 • Pasi SWAN mbanë përgjegjësi për shtëpinë tuaj, ekipi jonë realizon kontrolle kur ju nuk jeni në shtëpinë tuaj, për sigurinë tonë dhe tuajën në rast të ndonjë defekti të mundshëm ekipi jonë do të lajmëroj zyrën e cila do të ju kontaktoj juve për të ju informuar për defektin e mundshëm si dhe të ju ofroj ofertë për rregullimin e po të njejtit, me qëllim që mos të rritet defekti i mundshëm, e gjitha kjo do të realizohet me profesionalizëm nga ekipi jonë, kjo realizohet me një çmim special, që nënkupton se administrimin e bëjmë ne, kurse pagesa (mjetit dhe mjeshtrit) bëhet nga klienti.

Paketë dimërore

 • Dimri është një stinë vërtet magjike. Sigurisht se shumëkush do të ankohej e do druhej ta cilësonte të tillë, ndërsa netët janë të gjata e ditët të shkurtra, nis të bëjë ftohtë – e madje shpesh edhe shumë ftohtë. Ngrohësinë që i nevojitet shtëpisë suaj ne ia japim vazhdimisht asaj. Por megjithatë çdokush dëshiron që këtë stinë ta shijoj në shtëpinë e tij, me të afërmit dhe familjarët. SWAN ju ofron mundësinë që edhe në këtë stinë ju të ktheheni në vendlindje dhe pa asnjë dyshim se do ju pengoj diçka. Shtëpia juaj edhe në këtë kohë do të jetë komode dhe e rehatshme për qëndrim, që në momentin që ju do të hapni derën e shtëpisë suaj. Për këtë arsye ne ju ofrojmë këto shërbime:
  • Ndezja e nxemjes qëndrore dhe ngrohje e shtëpisë
  • Kontrolli i sistemit të ujit
  • Vendosja e antifrizit në tualete
  • Aktivizimi i sistemit të rrymës

Mbulimi i mobiljeve

 • Mobiljet janë pasqyrë e personalitetit tuaj, prandaj ato kërkojnë kujdes dhe mirëmbajtje që gjithmon të qëndrojnë ashtu siç ju i zgjodhet ato, prandaj, që mobiljet e juaja të mirëmbahen, të rruhen nga pluhuri dhe ndonjë dëmtim tjetër, ekipi jonë ju mundëson mirëmbajtjen e mobiljeve tuaja, duke i mbuluar ato me mjete mbrojtëse nga pluhuri dhe lagështia. Këto mbulesa do të largohen përpara se ju të arrini në shtëpi.

Komunikim me klientin gjatë orarit të punës

 • Swan ju ofron mundësine klientëve që vazhdimisht të kenë kontakt me zyrën tonë çdo ditë pune për cdo kërkesë dhe informatë që ju duhet për shtëpinë.Ekipi jonë është gjithmone ne dispozicion per te komunikuar me klientin për çdo kontroll apo parregullsi që mund të ketë ne shtëpinë e tij si dhe per tju ofruar mbeshtetje per cdo gje rreth shtepise,me qëllim që të jemi sa më transparent për gjithcka që mund të ndodh në shtëpinë e klientit.
  Klienti mund të na kontaktoj në e-mail,në numrin e telefonit te zyres si dhe ne Viber dhe WhatsApp, ne do të mundohemi të përgjigjemi brenda 24 orëve, për kontakt të drejtpërdrejt mund ta shikoni orarin e punës në Webfaqe.

Ruajtja e çelësave në kasafortë

 • Ne kërkojmë një çelës të shtëpisë tuaj. Çelësat do të mbahen në një kuti të mbyllur, përveç ditës së pastrimit. Askush tjetër përveç SWAN nuk duhet të ketë çelësin e shtëpisë suaj. Ne nuk garantojmë nëse të tjerët kanë çelësin tuaj.

Mirëmbajtja e oborrit

 • Që shtëpia juaj të ketë një pamje të bukur edhe nga jashtë ne ju mundësojmë mirëmbajtjen e oborrit tuaj, duke u kujdesur për të ne mënyrë profesionale me mjete të ndryshme adekuate për punën të cilën do ta kryejmë, si makinë për kositje, detergjente të ndryshme për pastrim te begatoneve, mjete për ujitje, mjet për djegien e kullosave nëpër begatone etj.

Kositja dhe ujitja e kullosës

 • Të gjitha lëndinat kanë nevojë për kositje; kjo është një nga detyrat më të shpeshta dhe më të rëndësishme në mbajtjen e një lëndinë të shëndetshme. Marrja e lartësisë së prerjes dhe frekuencës së korrjes së drejtë mund të bëjë një ndryshim të madh në shëndetin e vazhdueshëm të lëndinës.
  Kositjet kryhen kryesisht prej ne muajn Prill deri ne Nëntorë.
  Gjatë verës: kositet një herë në javë .
  Gjatë pranverës dhe vjeshtës: kositet një herë në javë.
  Gjatë dimrit: kositje zakonisht nuk është e nevojshme, përveç nëse moti është i butë dhe bari është ende në rritje. Në këtë rast, kositni herë pas here me vendosjen e prerjes së lartë.
  Ujitja e kulloses do te behet gjithmone pas kositjes se kulloses.

Largimi i barrit të keq

 • Kullosat e këqija janë bimë që rriten aty ku nuk janë të dëshiruara,ato janë pushtues të vazhdueshëm të kopshtit që shpesh do të rriten përsëri në qoftë se nuk i trajtojmë në mënyrë efektive.
  Largimi i tyre do të bëhet në mënyrë efektive me mjete të ndryshme,djegie,kimikale të ndyshme dhe në mënyre të vazhdueshme pasi ato mund të rikthehen pas çdo kohe të lagësht.
  Ne do të mundohemi që vazhdimisht të bëjmë mirëmbajtjen e tyre që mos të rriten,që do të lehtesojë edhe heqjen e tyre në mënyre efektive.

Pastrimi i gjetheve

 • Ekzitojne menyra te ndryshme per pastrimin e gjetheve ne do te permendim disa nga te cilat i praktikojme:mbledhja me makinen per kositje,me ventilator te mbajtur ne dore/vakum,duke i mbledhur me grabuje,etj.
  Gjithmonë do te përpiqemi të pastrojm gjethet në një ditë të thatë.pasi ato kapen më lehtë kur janë më të mprehta sesa të lagur.

Larja e oborrit

 • Pjesa e oborrit tuaj me begatona është një sipërfaqe që bie në sy shumë,të cilën ju do të dëshironit që gjithmonë ta shihnit të pastër,pa kullosa dhe myshk të formuar.
  Ne bëjmë pastrimin e tyre gjate pastrimit gjeneral me makina me shtypje të lartë të ujit që është në gjendje të pastrojë kullosat dhe myshkun më të vështirë për tu pastruar.
  Gjithashtu ne përdorim kimikale për djegien paraprake të kullosave nëpër begatona,duke pasur një kujdes të madh ndaj bimëve tjera në mos vrasjen e tyre,me qëllim mbajtjen nën kontroll të kullosave te keqija dhe pastrimin sa më të mirë.