Femi Islami

Pronari i kompanisë SWAN, Islami: Një investim i sjell nga Danimarka, po korrë suksese edhe në Maqedoninë e Veriut

Kompania SWAN filloi si një ide duke parë se i nevojitej tregut në Maqedoninë e Veriut, për të plotësuar nevojat në fushën e shërbimeve të pastrimit dhe mirëmbajtjes së objekteve dhe kopshteve. Rritja e vazhdueshme e ndërtimit të shtëpive dhe kopshteve solli nevojën edhe për kujdesin e tyre. Për historikun e kompanisë se si ka […]
Më shumë