Ne jemi Swan!

Swan është shërbyesi kryesor i mirëmbajtjes së shtëpive që lë një ndikim pozitiv në cilësinë e jetës së klientëve tanë.

Orari:
E hënë – E premte: 8.30-16.30
E shtunë – E dielë: Ditë jo pune

Buletini

Abonohuni në buletinin tonë dhe merrni lajmet dhe risitë tona drejtpërdrejt në e-mail adresën tuaj.

Informacione:

  • Swan
    Rr. 101 Nr. 17
    1124 Leshkë, Tetovë
  • +389 (0) 72209100
  • info@swan.mk
2021 © All rights reserved by Swan “By Webline Digital”