Paketat

Çmimet dhe planet tona

Çmime të mira, cilësi e mrekullueshme

Ne kemi çmimet më të mira për shërbimet profesionale që i ofrojmë.

Garden

550€
Mirëmbajta në cdo detaj mbrenda dhe jasht-oborrit.

House

550€
Mirëmbajta në cdo detaj e shtëpisë

Apartament

350€
Mirëmbajta ne cdo detaj e apartamentit (100 m2)

Extra

-
Shërbime extra sipas nevojës

FAQ

Pyetje të parashtruara më shpesh

Ne duam të përgjigjemi çfarëdo lloj pyetjeje që ju mund të keni. Ne gjithashtu duam t’ua kursejmë kohën duke u
përgjigjur pyetjeve tuaja më të shpeshta
Swan është i siguruar plotësisht. Ne i kemi siguruar punëtorët dhe shtëpitë e klientëve tonë (përderisa Swan është aty). Por ne këshillojmë që sendet me vlerë të mos lihen në shtëpi, meqë ne nuk sigurojmë gjësende të humbura. Ne dëshirojmë të krijojmë një lidhje të ndershme me klientët dhe presim që ju të jeni besnik ndaj nesh.
Njoftimi për Swan duhet të jepet dy javë para se të arrini, që secili detaj i shtëpisë tuaj të jetë i përsosur. Gjatë pushimeveverore preferojmë të njoftohemi një muaj para arritjes pasiqë ne kemi shumë klientë që vijnë në të njëjtën kohë.
Po, mundet. Por ne duhet t’ju njoftojmë që pastrimi i shtëpive vetëm një herë ka një çmim me vlerë me të lartë. Pikërishtpër këtë arsye ne preferojmë të mirëmbajmë shtëpitë tuaja gjatë tërë vitit, kjo krijon një ulje të dukshme në çmim. Në këtëmënyrë ne ofrojmë shërbimin më të mirë te klientët tonë.
Mund të na kontaktoni ne nëpërmjet e-mail adresës, telefonit ose rrjeteve sociale. Ne do të përgjigjemi sa më shpejt që mundemi. Nga marrëveshja jonë mund të caktojmë një datë dhe kohë ku ne mund t’ju vizitojmë.