Ne ofrojmë shërbime
profesionale pastrimi
Në Swan ne jemi të respektuar për profesionalizmin tonë gjatë pastrimit të shtëpive dhe mirëmbajtjes së oborreve tuaja. Shërbimet tona
slider-star1 slider2-bg-bottom1 slider-star1
Ne kemi njerëz të
mrekullueshëm në
ekipin tonë.
Shërbimet tona Swan gëzon një ekip me njohuri dhe përvojë në
punën që bëjnë.
slider-star1 slider2-bg-bottom1 slider-star1
Ne përpiqemi të
ofrojmë shërbimin më
të mirë të mundshëm
Në Swan ne ndjekim cilësinë që të mund të ofrojmë shërbimin më të mirë për kënaqësinë e klientëve tonë. Shërbimet tona
slider-star1 slider2-bg-bottom1 slider-star1
Shtëpija juaj, obligim ynë!

Pse SWAN ?

PERVOJA: Puna e suksesshme në Danimarkë dhe përvoja shumëvjecare është sjellur vetëm për ju, që të jetë gjithmonë në shërbimin tuaj.
PËRGJEGJËS: Për çdo punë që është pjesë e shërbimeve tona, ne mbajmë përgjegjësi maksimale.
EKIP PROFESIONAL: Çdo i punësuar në kompaninë tonë është i profesionalizuar në punën që e bën. Të gjithë u përkushtohemi detajeve, në mënyrë që çdo gjë të jetë perfekte.
GJITHPËRFSHIRËS: Ne jemi gjithmonë për gjithcka. Çdo nevojë e shtëpisë dhe oborrit tuaj, pavarsisht llojit, plotësohet nga ekipi ynë i palodhshëm.
1 +
Mirëbajtura
1 +
m² hapsirë
Shërbime

Kurseni çdo ditë të pushimit tuaj

Për ju mundëson që të keni një brengë më pak për shtëpinë apo objektin tuaj. Ne jemi ata të cilët kujdesen për çdo detaj

Përse ne?

Për kualitet më të lartë ne treg

Ne punojmë gjithmonë për klientët dhe çdo gjë sjellim për ta. Risitë, përvoja dhe inovacioni që ne e sjellim në tregun e vendit tonë, janë ana më e fortë me të cilën i rezistojmë tregut.

Vizioni
Misioni
Vlerat
Ne ëndërrojmë shumë dhe profesionalisht!
Ne kemi qëllim të jemi partneri më besnik për klientët tanë dhe të mbulojmë plotësisht tregun. Vizioni jonë është ai i njësipërmarrjeje që funksionon me standard, cilësi dhe sinqeritet gjatë ofrimit të shërbimeve tona.
Një e ardhme në zgjerim!
Misioni i Swan është të zgjerohet në shtet dhe përtej kufinjve. Ne punojmë fort të jemi më të mirët në fushën eshërbimeve tona që të mund të ndërtojmë një koncept i cili shtrihet në të gjithë shtetin. Me ekipin tonë profesional dhe meklientët tanë të kënaqur në kufi në mundësitë e rritjes që shërbimet tona të arrijnë në çdo shtëpi tuajën.
Vlerësim i madh i respektit dhe besimit
Klientët tanë na besojnë dhe respektojnë ne për vlerën tonë ndaj sinqeritetit tonë dhe mjeshtërisë. Shumë nga klientet tanëna sugjerojne ne te familjet dhe miqtë e tyre dhe ne i respektojmë ata për gjestin e mirë. Ne na gezon të dimë që ato janë tëkënaqur nga ne. Nga secili vallëzim në trëndafila ndonjëherë mund të të thumbojë gjembi – me të thënë këtë, çdo klient narespekton ne për bisedat tona të besueshme atëherë kur ndodhin keqkuptime.
90%

Garden

Mirëmbajta në cdo detaj mbrenda dhe jasht-oborrit.
75%

House

Mirëmbajta në cdo detaj e shtëpisë
50%

Apartments

Mirëmbajta ne cdo detaj e apartamentit (100 m2)
90%

Extra

Shërbime extra sipas nevojës
Çmimet dhe planet tona

Çmime të mira, cilësi e mrekullueshme

Ne kemi çmimet më të mira për shërbimet profesionale që i ofrojmë.

Garden

550€
Mirëmbajta në cdo detaj mbrenda dhe jasht-oborrit.

House

550€
Mirëmbajta në cdo detaj e shtëpisë

Apartament

350€
Mirëmbajta ne cdo detaj e apartamentit (100 m2)

Extra

-
Shërbime extra sipas nevojës

Ofertë

Disa pika të lehta për të marrë ofertë

Ne jemi te kenaqur të punojm me një numer të madh të klientve, nga mbrenda dhe jashtë vendit

Kërko ofertë

Zgjidheni paketën e parapëlqyer ose bëni kërkesë te veçantë sipas nevojave tuaja

Plotëso formularin

Plotsoni të dhënat tuaja në formularin e të dhënat personale, të komunikimit dhe kërkesës

Informohu

Për disa minuta do të përpilohet oferta juaj, dhe do ju dergohet ne email-in e dhënë paraprag.
FAQ

Pyetje të parashtruara më shpesh

Ne duam të përgjigjemi çfarëdo lloj pyetjeje që ju mund të keni. Ne gjithashtu duam t’ua kursejmë kohën duke u
përgjigjur pyetjeve tuaja më të shpeshta
Njoftimi për Swan duhet të jepet dy javë para se të arrini, që secili detaj i shtëpisë tuaj të jetë i përsosur. Gjatë pushimeve verore preferojmë të njoftohemi një muaj para arritjes pasiqë ne kemi shumë klientë që vijnë në të njëjtën kohë.
Po, mundet. Por ne duhet t’ju njoftojmë që pastrimi i shtëpive vetëm një herë ka një çmim me vlerë më të lartë. Pikërisht për këtë arsye ne preferojmë të mirëmbajmë shtëpitë tuaja gjatë tërë vitit, kjo krijon një ulje të dukshme në çmim. Në këtë mënyrë ne ofrojmë shërbimin më të mirë te klientët tanë.
Swan është i siguruar plotësisht. Ne i kemi siguruar punëtorët dhe shtëpitë e klientëve tanë (përderisa Swan është aty). Por ne këshillojmë që sendet me vlerë të mos lihen në shtëpi, meqë ne nuk sigurojmë gjësende të humbura. Ne dëshirojmë të krijojmë një lidhje të ndershme me klientët dhe presim që ju të jeni besnik ndaj nesh.
Në Swan përvoja dhe kënaqësia juaj janë të rëndësishme për ne. Ne gjithmonë inkrujajojmë dialog konstruktiv në mes juve dhe punëtorëve tanë. Rezultatet më të mira janë arritur kur ju keni dhënë përgjigjjen tuaj drejtpërdrejt në zyrat e administratës sonë. Ato u përgjigjjen shqetësimeve tuaja meqë kjo është e vetmja mënyrë për ne si mund të përmirësojmë cilësinë e pastrimit dhe mirëmbajtjes. Atëherë kur diçka nuk do të jetë në përputhje me pritshmëritë tuaja ne sigurisht do të vijmë të shohim problemin ose keqkuptimin që të mund ta përmirësojmë atë.
Ne nuk garantojmë që bari do të jetë i shëndoshë dhe i gjelbër ngaqë ndonjëherë kushtet, si moti ose fatkeqësitë natyrore, mund të ndodhin dhe ky nuk është faji ynë.
Ne nuk garantojmë që pemët dhe bimët do të jenë të gjelbërta për shkak të motit ose fatkeqësive të tjera natyrore që mund të ndodhin.
Sugjerimet

Disa fjalë nga klientët tanë

I mirëpresim sugjerimet dhe vlerësimet tuaja 

Njoftimet

Lajme dhe risi

Këtu ju ofrojmë lajmet dhe risitë rreth Swan dhe shërbimeve tona të pastrimit dhe mirëmbajtjes

Doni të Kontaktoni me ne?