Shërbimet

Shërbime profesionale nga Swan

Çka japim në shërbimet tona?

Këtu është një listë e gjatë e shërbimeve që Swan i ofron me mjeshtërinë dhe profesionalizmin në punë.

1

Pastrim gjeneral para se të arrini në shtëpi

Kthimi në vendlindje është një ndjenjë e pazëvendësueshme, rehatia në atë moment është e domosdoshme, për këtë ne e shohim të arsyeshme që shtepia juaj…

Pastrim gjeneral para se të arrini në shtëpi

Kthimi në vendlindje është një ndjenjë e pazëvendësueshme, rehatia në atë moment është e domosdoshme, për këtë ne e shohim të arsyeshme që shtepia juaj…
2

Pastrim pas largimit nga shtëpia

Ekipi i SWAN pas marrjes së njoftimit nga klienti për largimin e tij nga shtëpia,për një periudh të shkurtër kohore do të shkojë tek shtëpia…

Pastrim pas largimit nga shtëpia

Ekipi i SWAN pas marrjes së njoftimit nga klienti për largimin e tij nga shtëpia,për një periudh të shkurtër kohore do të shkojë tek shtëpia…
3

Kontrolli mujor dhe pastrim sipas nevojës

Ekipi i SWAN bën kontrollë çdo muaj duke vëzhguar çdo pjesë të shtëpisë suaj. Kontrollin e funksionalitetit të sistemit të ujit, rrymës elektrike, si dhe…

Kontrolli mujor dhe pastrim sipas nevojës

Ekipi i SWAN bën kontrollë çdo muaj duke vëzhguar çdo pjesë të shtëpisë suaj. Kontrollin e funksionalitetit të sistemit të ujit, rrymës elektrike, si dhe…
4

Raportimi I defekteve/gabimeve

Pasi SWAN mbanë përgjegjësi për shtëpinë tuaj, ekipi jonë realizon kontrolle kur ju nuk jeni në shtëpinë tuaj, për sigurinë tonë dhe tuajën në rast…

Raportimi I defekteve/gabimeve

Pasi SWAN mbanë përgjegjësi për shtëpinë tuaj, ekipi jonë realizon kontrolle kur ju nuk jeni në shtëpinë tuaj, për sigurinë tonë dhe tuajën në rast…
5

Paketë dimërore

Dimri është një stinë vërtet magjike. Sigurisht se shumëkush do të ankohej e do druhej ta cilësonte të tillë, ndërsa netët janë të gjata e…

Paketë dimërore

Dimri është një stinë vërtet magjike. Sigurisht se shumëkush do të ankohej e do druhej ta cilësonte të tillë, ndërsa netët janë të gjata e…
6

Mbulimi I mobiljeve

Mobiljet janë pasqyrë e personalitetit tuaj, prandaj ato kërkojnë kujdes dhe mirëmbajtje që gjithmon të qëndrojnë ashtu siç ju i zgjodhet ato, prandaj, që mobiljet…

Mbulimi I mobiljeve

Mobiljet janë pasqyrë e personalitetit tuaj, prandaj ato kërkojnë kujdes dhe mirëmbajtje që gjithmon të qëndrojnë ashtu siç ju i zgjodhet ato, prandaj, që mobiljet…
7

Komunikim me klientin gjatë orarit të punës

Swan ju ofron mundësine klientëve që vazhdimisht të kenë kontakt me zyrën tonë çdo ditë pune për cdo kërkesë dhe informatë që ju duhet për…

Komunikim me klientin gjatë orarit të punës

Swan ju ofron mundësine klientëve që vazhdimisht të kenë kontakt me zyrën tonë çdo ditë pune për cdo kërkesë dhe informatë që ju duhet për…
8

Ruajtja e çelësave në kasafortë

Ne kërkojmë një çelës të shtëpisë tuaj. Çelësat do të mbahen në një kuti të mbyllur, përveç ditës së pastrimit. Askush tjetër përveç SWAN nuk…

Ruajtja e çelësave në kasafortë

Ne kërkojmë një çelës të shtëpisë tuaj. Çelësat do të mbahen në një kuti të mbyllur, përveç ditës së pastrimit. Askush tjetër përveç SWAN nuk…
10

Kositja dhe ujitja e kullosës

Të gjitha lëndinat kanë nevojë për kositje; kjo është një nga detyrat më të shpeshta dhe më të rëndësishme në mbajtjen e një lëndinë të…

Kositja dhe ujitja e kullosës

Të gjitha lëndinat kanë nevojë për kositje; kjo është një nga detyrat më të shpeshta dhe më të rëndësishme në mbajtjen e një lëndinë të…
11

Largimi I barrit të keq

Kullosat e këqija janë bimë që rriten aty ku nuk janë të dëshiruara,ato janë pushtues të vazhdueshëm të kopshtit që shpesh do të rriten përsëri…

Largimi I barrit të keq

Kullosat e këqija janë bimë që rriten aty ku nuk janë të dëshiruara,ato janë pushtues të vazhdueshëm të kopshtit që shpesh do të rriten përsëri…
12

Pastrimi I gjetheve

Ekzitojne menyra te ndryshme per pastrimin e gjetheve ne do te permendim disa nga te cilat i praktikojme:mbledhja me makinen per kositje,me ventilator te mbajtur…

Pastrimi I gjetheve

Ekzitojne menyra te ndryshme per pastrimin e gjetheve ne do te permendim disa nga te cilat i praktikojme:mbledhja me makinen per kositje,me ventilator te mbajtur…
13

Larja e oborrit

Pjesa e oborrit tuaj me begatona është një sipërfaqe që bie në sy shumë,të cilën ju do të dëshironit që gjithmonë ta shihnit të pastër,pa…

Larja e oborrit

Pjesa e oborrit tuaj me begatona është një sipërfaqe që bie në sy shumë,të cilën ju do të dëshironit që gjithmonë ta shihnit të pastër,pa…
9

Mirëmbajtja e oborrit

Në shtëpinë tuaj, për të pasur një pamje mahnitëse, kërkojmë nga ju që të mirëmbajmë oborrin tuaj, të kujdesemi profesionalisht për të, me mjete të…

Mirëmbajtja e oborrit

Në shtëpinë tuaj, për të pasur një pamje mahnitëse, kërkojmë nga ju që të mirëmbajmë oborrin tuaj, të kujdesemi profesionalisht për të, me mjete të…
Përse ne?

Për kualitet më të lartë ne treg

Ne punojmë gjithmonë për klientët dhe çdo gjë sjellim për ta. Risitë, përvoja dhe inovacioni që ne e sjellim në tregun e vendit tonë, janë ana më e fortë me të cilën i rezistojmë tregut.

Vizioni
Misioni
Vlerat
Ne ëndërrojmë shumë dhe profesionalisht!
Ne kemi qëllim të jemi partneri më besnik për klientët tanë dhe të mbulojmë plotësisht tregun. Vizioni jonë është ai i njësipërmarrjeje që funksionon me standard, cilësi dhe sinqeritet gjatë ofrimit të shërbimeve tona.
Një e ardhme në zgjerim!
Misioni i Swan është të zgjerohet në shtet dhe përtej kufinjve. Ne punojmë fort të jemi më të mirët në fushën eshërbimeve tona që të mund të ndërtojmë një koncept i cili shtrihet në të gjithë shtetin. Me ekipin tonë profesional dhe meklientët tanë të kënaqur në kufi në mundësitë e rritjes që shërbimet tona të arrijnë në çdo shtëpi tuajën.
Vlerësim i madh i respektit dhe besimit
Klientët tanë na besojnë dhe respektojnë ne për vlerën tonë ndaj sinqeritetit tonë dhe mjeshtërisë. Shumë nga klientet tanëna sugjerojne ne te familjet dhe miqtë e tyre dhe ne i respektojmë ata për gjestin e mirë. Ne na gezon të dimë që ato janë tëkënaqur nga ne. Nga secili vallëzim në trëndafila ndonjëherë mund të të thumbojë gjembi – me të thënë këtë, çdo klient narespekton ne për bisedat tona të besueshme atëherë kur ndodhin keqkuptime.
90%

Garden

Mirëmbajta në cdo detaj mbrenda dhe jasht-oborrit.
75%

House

Mirëmbajta në cdo detaj e shtëpisë
50%

Apartments

Mirëmbajta ne cdo detaj e apartamentit (100 m2)
90%

Extra

Shërbime extra sipas nevojës
Çmimet dhe planet tona

Çmime të mira, cilësi e mrekullueshme

Ne kemi çmimet më të mira për shërbimet profesionale që i ofrojmë.

Garden

550€
Mirëmbajta në cdo detaj mbrenda dhe jasht-oborrit.

House

550€
Mirëmbajta në cdo detaj e shtëpisë

Apartament

350€
Mirëmbajta ne cdo detaj e apartamentit (100 m2)

Extra

-
Shërbime extra sipas nevojës