Reth nesh

Historia

Swan, kohështrirja e lumturisë

Ditët e sotme ne kemi zgjeruar shërbimin tonë dhe jemi bërë një sipërmarrje multinacionale duke ofruar llojllojshmëri
shërbimesh.
Ofertë

Disa pika të lehta për të marrë ofertë

Ne jemi te kenaqur të punojm me një numer të madh të klientve, nga mbrenda dhe jashtë vendit

Kerko ofertë

Zgjidheni paketën e parapëlqyer ose bëni kërkesë te veçantë sipas nevojave tuaja

Plotso formularin

Plotsoni të dhënat tuaja në formularin e të dhënat personale, të komunikimit dhe kërkesës

Informohu

Për disa minuta do të përpilohet oferta juaj, dhe do ju dergohet ne email-in e dhënë paraprag.
Ekipi jonë

Ekipi jonë profesional që ju shërben

Punët e mëdha në biznes nuk realizohen nga një individ, por nga një ekip profesionistësh.
 
 

Laito French

Head in Plumbing

Andrea Luies

Head in Plumbing

Liana Rob

Head in Plumbing

Petra Julia

Head in Plumbing

Jewel Smith

Head in Plumbing

Thomas Olsen

Head in Plumbing

Amy Herzog

Head in Plumbing

Cat Byerly

Head in Plumbing
Testimonial

The cleaners came within the timeframe.

Thank you for your interest in hiring Denver Cleaning Service Company.
Dëshmi

Disa fjalë nga klientët tonë.

Ndonjëhere është në rregull të lavdërohesh për respektin që klientët kanë ndaj nesh. Sikur të kishim hapësiren për të
treguar.
1 +
Mirëmbajtura
1 +
m² hapsirë
1 +
Punëtorë
1 +
Vite experiencë