Swan

Десет причини зошто на вашиот дом му треба одржување?

Чистењето ги елиминира бактериите заедно со нечистотијата и прашината, што резултира со подобар квалитет на воздухот во затворените простории, оставајќи свеж мирис зад себе. Кујната и бањата бараат посебно внимание, бидејќи се знае дека се едно од местата кои се најзагрозени од бактерии во секој дом. Со зафатен распоред и брз начин на живот, тешко […]
Повеќе

Зошто треба да изберете SWAN за одржување на вашиот бизнис!

Повеќе од неколку години нашата мисија во SWAN не е променета: Професионално, поздраво и побезбедно чистење со докажани решенија во објектите. Партнерството со SWAN е долгорочно, ајде да видиме зошто многу наши клиенти остануваат со нас уште од првиот ден. Зошто на вашите компании им треба чистење и одржување? -Компатибилност.-Ви овозможува да имате почиста опрема.-Ги […]
Повеќе

Одржување на згради и деловни објекти

Компанијата SWAN е меѓу првите компании основани во Северна Македонија, која се занимава со одржување на куќи и градини. SWAN е основан во 2017 година во Тетово, од двајца млади луѓе кои своето искуство во Данска во овој сектор го донесоа во нашата земја. SWAN со реализацијата на своите проекти стана пример за компанија која […]
Повеќе