Услуги

Професионални услуги од Swan

Што нудиме во нашите услуги?

Еве долга листа на услуги кои Swan ги нуди со изработка и професионалност при работа.

1

Генерално чистење пред пристигнување дома

Враќањето дома е незаменливо чувство, удобноста во моментот е незаменлива, поради оваа причина сметаме дека е разумно вашиот дом да биде комплетен за да се…

Генерално чистење пред пристигнување дома

Враќањето дома е незаменливо чувство, удобноста во моментот е незаменлива, поради оваа причина сметаме дека е разумно вашиот дом да биде комплетен за да се…
2

Чистење откако ќе го напуштите домот

Преглед на услугатаТимот на SWAN откако ќе добие известување од клиентот за неговото заминување од куќата на краток временски период, ќе оди во куќата на…

Чистење откако ќе го напуштите домот

Преглед на услугатаТимот на SWAN откако ќе добие известување од клиентот за неговото заминување од куќата на краток временски период, ќе оди во куќата на…
3

Месечна проверка и чистење по потреба

Тимот SWAN прави контроли секој месец со набљудување на секој дел од вашиот дом. Контролирајте ја функционалноста на системот за вода, струјата и другите домашни…

Месечна проверка и чистење по потреба

Тимот SWAN прави контроли секој месец со набљудување на секој дел од вашиот дом. Контролирајте ја функционалноста на системот за вода, струјата и другите домашни…
4

Пријавување на грешки / дефекти

Откако SWAN е одговорен за вашиот дом, нашиот тим врши проверки кога не сте во вашиот дом, нашето обезбедување и вашето во случај на потенцијален…

Пријавување на грешки / дефекти

Откако SWAN е одговорен за вашиот дом, нашиот тим врши проверки кога не сте во вашиот дом, нашето обезбедување и вашето во случај на потенцијален…
5

Зимски пакет

Зимата е навистина волшебна сезона. Се разбира, многумина би се пожалиле и би се плашеле да биде така, додека ноќите се долги и кратки денови,…

Зимски пакет

Зимата е навистина волшебна сезона. Се разбира, многумина би се пожалиле и би се плашеле да биде така, додека ноќите се долги и кратки денови,…
6

Покривање на мебел

Мебелот е огледало на вашата личност, затоа бара грижа и одржување за секогаш да остане онака како што вие го избирате, за вашиот мебел да…

Покривање на мебел

Мебелот е огледало на вашата личност, затоа бара грижа и одржување за секогаш да остане онака како што вие го избирате, за вашиот мебел да…
7

Телефонска поддршка за време на работното време

Swan ви нуди можност да одржувате контакт со нашата канцеларија секој ден за секое барање и информации што ви се потребни за вашиот дом. Нашиот…

Телефонска поддршка за време на работното време

Swan ви нуди можност да одржувате контакт со нашата канцеларија секој ден за секое барање и информации што ви се потребни за вашиот дом. Нашиот…
8

Складирање на клучеви

Бараме клуч од вашиот дом. Клучевите ќе се чуваат во затворена кутија, освен денот на ослободување. Никој друг освен SWAN не треба да го има…

Складирање на клучеви

Бараме клуч од вашиот дом. Клучевите ќе се чуваат во затворена кутија, освен денот на ослободување. Никој друг освен SWAN не треба да го има…
10

Сечење трева и наводнување

На сите тревници им треба косење; тоа е една од најчестите и најважните задачи за одржување на здрав тревник. Правилната висина на сечењето и фреквенцијата…

Сечење трева и наводнување

На сите тревници им треба косење; тоа е една од најчестите и најважните задачи за одржување на здрав тревник. Правилната висина на сечењето и фреквенцијата…
11

Плевене

Лошите пасишта се растенија кои растат таму каде што не се пожелни, тие ја освојуваат градината, која често повторно ќе расте ако не ги третираме…

Плевене

Лошите пасишта се растенија кои растат таму каде што не се пожелни, тие ја освојуваат градината, која често повторно ќе расте ако не ги третираме…
12

Расчистување на листовите

Постојат различни начини за чистење на листовите, а некои од нив ги практикуваме: собирање со машина за косење, рачна дувалка/вакуум за листови, гребење итн. Секогаш…

Расчистување на листовите

Постојат различни начини за чистење на листовите, а некои од нив ги практикуваме: собирање со машина за косење, рачна дувалка/вакуум за листови, гребење итн. Секогаш…
13

Чистење на дворот

Делот од вашиот просперитетен двор е многу забележлива површина која секогаш би сакале да ја гледате чиста без треви и формиран мов. Ги чистиме со…

Чистење на дворот

Делот од вашиот просперитетен двор е многу забележлива површина која секогаш би сакале да ја гледате чиста без треви и формиран мов. Ги чистиме со…
9

Одржување на градина

За вашиот дом да има прекрасен поглед однадвор ви овозможуваме да го одржувате вашиот двор, грижејќи се професионално со разни алатки погодни за работата што…

Одржување на градина

За вашиот дом да има прекрасен поглед однадвор ви овозможуваме да го одржувате вашиот двор, грижејќи се професионално со разни алатки погодни за работата што…

Ние секогаш работиме за клиентите и им носиме сè. Иновациите, искуствата и иновациите што ги носиме на пазарот на нашата земја се најсилната страна со која му се спротивставуваме на пазарот.

Зошто ние?

За нашиот најдобар квалитет вие не избравте нас

Визија
Мисија
Вредности
Сонуваме големо и професионално!
Наша цел е да бидеме партнер со најголема доверба за нашите клиенти и да обезбедиме максимална покриеност на пазарот“. Нашата визија е успешна компанија која работи со стандард, квалитет и чесност за давање услуги на своите клиенти.
Иднина со проширување!
Мисијата Swan е да ја прошири земјата мудро и надвор од границите. Работиме напорно за да бидеме најдобри во нашето поле на услуги, за да можеме да растеме и да изградиме концепт кој се движи низ целата земја. Со нашиот професионален тим и со нашите задоволни клиенти нема ограничување за нашите можности да растеме со нашата обезбедена услуга и да стигнеме до секој можен дом.
Голема вредност на почит и доверба!
Нашите клиенти ни веруваат и ни почитуваат за нашите вредности на чесност и стручност. Многу од нашите клиенти нè препорачуваат на своето семејство и пријатели, а ние ги сакаме поради тој одличен гест. Нè прави среќни кога знаеме дека се задоволни со нас. Од секој танц на рози понекогаш ќе ве боцкаат трње - речено, секој муштерија не почитува и за тој доверлив разговор што го имаме за недоразбирања.
90%

Градина

Детално одржување внатре и надвор од градината.
75%

Куќа

Детално одржување на куќата.
50%

Апартмани

Детално одржување на станот (100м2)
90%

Дополнително

Дополнителни услуги по ваше барање
Нашите цени и планови

Одличен квалитет одлични цени

Имаме најдобри цени за професионалните услуги што ги испорачуваме

Градина

550€
Детално одржување внатре и надвор од градината.

Куќа

550€
Детално одржување на куќата.

Апартмани

350€
Детално одржување на станот (100м2)

Дополнително

-
Дополнителни услуги по ваше барање