Ваш дом, наша обврска!

Зошто SWAN?

ИСКУСТВО: Успешната и долгогодишна работа во Данска е донесена само за вас, за да ви биде секогаш на ваша услуга.
ОДГОВОРНОСТ: За секоја работа што е дел од нашите услуги, носиме максимална одговорност.
ПРОФЕСИОНАЛЕН ТИМ: Сите вработени во нашата компанија се професионални во работата што ја работат. Се посветуваме на деталите, за се да биде совршено.
СЕПОФАТЕН: Секоја ваша потреба од дом и двор, без разлика на типот, ја исполнува нашиот неуморен тим.
1 +
Одржувани куќи
1 +
m² простор
Услуги

Заштедете го секој ден од вашиот одмор

SWAN ви овозможува да имате една грижа помалку за вашиот дом или објект. Ние сме тие кои се грижиме за секој детал.

Зошто да не изберете нас?

За нашиот најдобар квалитет вие не избравте нас.

Ние секогаш работиме за нашите клиенти и за вас носиме секоја иновација. Иновациите, искуствата кои ги носиме на пазарот на нашата земја се најсилната страна со која му одолеваме на пазарот.

Визија
Мисија
Вредности
Со јасна и професионална визија!
Наша цел е да бидеме најсигурен партнер за нашите клиенти и да обезбедиме максимална покриеност на пазарот. Нашата визија е да бидеме успешна компанија која работи со стандарди, квалитет и чесност во давањето услуги на клиентите!
За проширување во иднината!
Мисијата на SWAN е да ги прошири своите услуги и во земјите од регионот. Работиме напорно за да бидеме најдобри на пазарот. Со нашиот професионален тим и задоволни клиенти имаме за цел да ги воведеме нашите услуги во секој дом.
Почитување, доверба и благодарност!
Нашите клиенти ни веруваат и ни почитуваат за нашите вредности на чесност и професионалност. Многу од нашите клиенти не препорачуваат кај своите семејства и пријатели и многу го цениме овој прекрасен гест.
90%

Градина

Детално одржување внатре и надвор од градината.
75%

Куќа

Детално одржување на куќата.
50%

Апартмани

Детално одржување на станот (100м2)
90%

Дополнително

Дополнителни услуги по ваше барање
Нашите цени и планови

Поволни цени, висок квалитет

Имаме најдобри цени за професионалните услуги што ги нудиме.

Градина

Детално одржување внатре и надвор од градината.

Куќа

Детално одржување на куќата.

Апартмани

Детално одржување на станот (100м2)

Дополнително

Дополнителни услуги по ваше барање
Понуда

Неколку точки за да добиете понуда.

Компанијата SWAN се чувствува привилегирана да работи со голем број клиенти, домашно и меѓународно

Побарајте понуда

Изберете го претпочитаниот пакет или направете посебно барање според вашите потреби

Пополнете го формуларот

Пополнете го формуларот со вашите лични податоци, контакти и барањето.

Информирајте се

За неколку минути, вашата понуда ќе биде составена и испратена на вашата е-пошта.
FAQ

Најчесто поставувани прашања

SWAN се обидува да одговори на сите прашања што можеби ги имате. Исто така, сакаме да ви заштедиме време одговарајќи на вашите најчесто поставувани прашања!

Мора да се извести две недели пред пристигнувањето во Свон, за да имаме време да го направиме секој мал детал совршен.
За време на летните одмори (сезона), претпочитаме да бидеме известени еден месец пред пристигнувањето, бидејќи имаме многу клиенти кои пристигнуваат во исто време.
На барање на клиентот, куќата може да се исчисти само еднаш.
Но, мораме да ве информираме дека чистењето на куќата само еднаш има цена со поголема вредност. Токму поради оваа причина, предлагаме да ги вклучите вашите куќи и градини во годишните пакети, бидејќи тоа значително ја намалува цената.
Swan презема одговорност за што и да е во нејзините грешки.
Ние се грижиме за работниците на нашите клиенти и за осигурување на домот (се додека е Swan наоколу). Но, ве советуваме да не оставате скапоцености дома, бидејќи не ги осигуруваме изгубените предмети. Сакаме да создадеме искрен однос со нашите клиенти и очекуваме и вие да ни бидете лојални.
За Swan, искуството и задоволството на клиентите се многу важни.
Ние секогаш поттикнуваме конструктивен дијалог помеѓу клиентите и нашите вработени. Најдобри резултати се постигнуваат кога ќе го дадете вашиот одговор директно до нашите канцеларии за администрација. Тие одговараат на вашите грижи бидејќи ова е единствениот начин да ги подобриме нашите услуги.
Тогаш кога нешто нема да биде во согласност со вашите очекувања, секако ќе реагираме до решавање на проблемите или недоразбирањата за да можеме да ги подобриме услугите.
Не гарантираме дека тревата е или ќе продолжи да биде зелена или жива. Бидејќи понекогаш се случуваат услови како временски услови или други несреќи, тоа не може да биде на наша вина.
Не гарантираме дека растенијата и дрвјата се или ќе продолжат да бидат зелени или живи. Бидејќи понекогаш условите како што се временските услови или други несреќи што може да се случат, не се наша вина.
Рецензија

Неколку убави зборови од нашите прекрасни клиенти.

Понекогаш е во ред да се фалиме со љубовта што нашите клиенти ја имаат кон нас. Да имавме простор да ги покажеме.

Сакате да Контактирате со нас?

or
е-пошта:
info@swan.mk