Lajme

Pronari i kompanisë SWAN, Islami: Një investim i sjell nga Danimarka, po korrë suksese edhe në Maqedoninë e Veriut

Kompania SWAN filloi si një ide duke parë se i nevojitej tregut në Maqedoninë e Veriut, për të plotësuar nevojat në fushën e shërbimeve të pastrimit dhe mirëmbajtjes së objekteve dhe kopshteve. Rritja e vazhdueshme e ndërtimit të shtëpive dhe kopshteve solli nevojën edhe për kujdesin e tyre. Për historikun e kompanisë se si ka […]
Më shumë

Pse zyrat tuaja kanë nevojë për pastrim profesional?

Kush jemi ne? SWAN është ndër kompanitë e para të themeluar në Maqedoninë e Veriut në fushën e mirëmbajtjes dhe gëzon një staf profesionist. SWAN është kompani që me merret mirëmbajtjen e shtëpive, kopshteve, komplekseve banesore dhe objekteve afariste. SWAN është themeluar në vitin 2017 dhe operon në disa qytete të mëdha të Maqedonisë së […]
Më shumë

SWAN hap konkurs për një vend të lirë pune

KUSH JEMI NE? SWAN është kompani që merret mirëmbajtjen e shtëpive, kopshteve, komplekseve banesore dhe objekteve afariste. SWAN është themeluar në vitin 2017 dhe operon në disa qytete të mëdha të Maqedonisë së Veriut si në Tetovë, Shkup, Gostivar. SWAN është ndër kompanitë e para të themeluar në Maqedonia në fushën e mirëmbajtjes dhe gëzon […]
Më shumë

Pse kopshti juaj ka nevojë për mirëmbajtje?

Nëse keni fatin të keni një kopsht në shtëpinë tuaj, do të dini se çfarë hapësire brilante mund të jetë një kopsht kur përdoret në mënyrë efektive. Gjatë kohës së pandemisë njerëzit filluan të tregojnë interes më të madh për kopshtet e tyre, duke u marrë me mirëmbajtjen dhe rregullimin e kopshteve. Megjithatë, ndërsa kthehemi […]
Më shumë

Konkurs për praktikant/e

KUSH JEMI NE? SWAN është kompani që merret mirëmbajtjen e shtëpive, kopshteve, komplekseve banesore dhe objekteve afariste. SWAN është themeluar në vitin 2017 dhe operon në disa qytete të mëdha të Maqedonisë së Veriut si në Tetovë, Shkup, Gostivar. SWAN është ndër kompanitë e para të themeluar në Maqedonia në fushën e mirëmbajtjes dhe gëzon […]
Më shumë

Swan zgjeron stafin e saj

Kompania SWAN hap konkurs për punëtorë të rinj. Sektorët: Kushtet: Kontakt: Tel: 072 209 100 Email: info@swan.mk Kandidatët e interesuar mund të paraqiten edhe në zyrë çdo ditë pune nga ora 09:00-15:00 Shtëpia juaj, obligimi ynë! swan.mk
Më shumë

Dhjetë arsye pse shtëpia juaj ka nevojë për mirëmbajtje?

Pastrimi eliminon mikrobet së bashku me papastërtitë dhe pluhurin, duke rezultuar në cilësi më të mirë të ajrit të brendshëm, duke lënë një erë freskie pas saj. Kuzhina dhe banjo zakonisht kërkojnë vëmendje të veçantë, pasi njihen si një nga vendet më të rrezikuara nga mikrobet në çdo shtëpi. Me oraret e ngjeshur dhe stilet […]
Më shumë

Pse duhet të zgjidhni SWAN për mirëmbajtjen e biznesit tuaj!

Për më shumë se disa vjet misioni ynë në SWAN nuk ka ndryshuar: Pastrim profesional, më të shëndetshëm dhe më të sigurt me zgjidhje të provuara në objekte. Partneriteti me SWAN është afatgjatë, ejani të shihni pse shumë nga klientët tanë kanë qëndruar me ne që nga dita e parë. Pse kompanitë tuaja kanë nevojë […]
Më shumë

Ofertë për mirëmbajtjen e bizneseve

Kompania SWAN është ndër kompanitë e para të themeluara në Maqedoninë e Veriut, e cila merret me mirëmbajtjen e shtëpive dhe kopshteve. SWAN është themeluar në vitin 2017 në Tetovë, nga dy të rinj të cilët përvojën e tyre në Danimarkë në këtë sektor e kanë sjell edhe në vendin tonë. SWAN me realizimin e […]
Më shumë