Biznese

Pse zyrat tuaja kanë nevojë për pastrim profesional?

Kush jemi ne? SWAN është ndër kompanitë e para të themeluar në Maqedoninë e Veriut në fushën e mirëmbajtjes dhe gëzon një staf profesionist. SWAN është kompani që me merret mirëmbajtjen e shtëpive, kopshteve, komplekseve banesore dhe objekteve afariste. SWAN është themeluar në vitin 2017 dhe operon në disa qytete të mëdha të Maqedonisë së […]
Më shumë

Pse duhet të zgjidhni SWAN për mirëmbajtjen e biznesit tuaj!

Për më shumë se disa vjet misioni ynë në SWAN nuk ka ndryshuar: Pastrim profesional, më të shëndetshëm dhe më të sigurt me zgjidhje të provuara në objekte. Partneriteti me SWAN është afatgjatë, ejani të shihni pse shumë nga klientët tanë kanë qëndruar me ne që nga dita e parë. Pse kompanitë tuaja kanë nevojë […]
Më shumë