Pse duhet të zgjidhni SWAN për mirëmbajtjen e biznesit tuaj!

  • Ballina
  • Lajme
  • Pse duhet të zgjidhni SWAN për mirëmbajtjen e biznesit tuaj!

Për më shumë se disa vjet misioni ynë në SWAN nuk ka ndryshuar: Pastrim profesional, më të shëndetshëm dhe më të sigurt me zgjidhje të provuara në objekte. Partneriteti me SWAN është afatgjatë, ejani të shihni pse shumë nga klientët tanë kanë qëndruar me ne që nga dita e parë.

Pse kompanitë tuaja kanë nevojë për pastrim dhe mirëmbajtje?

-Përputhshmëri.
-Mundëson të keni pajisje më të pastra.
-Largon ndotësit.
-Përmirëson performancën.

Pastrimi i zyrave dhe hapësirave të biznesit!

Një kompani pastrimi komerciale duhet të shërbejë për të siguruar që zyrat dhe të gjitha hapësirat e tjera tregtare ose industriale t’i lënë rregullisht të pastra dhe të dezinfektuara. Kjo është një pjesë jetike e mirëmbajtjes së një biznesi shumë të angazhuar dhe efikas.

Shërbimet:

Pastrim të zyrave.

Pastrim të dritareve.

Pastrim të hapësirave të përbashkëta.

Pastrim të WC.

Pastrim të dhomave të pushimit.

Lider në industrinë e pastrimit

SWAN është ndër kompanitë e para të themeluara në industrinë për mirëmbajtje dhe pastrim në Maqedoninë e Veriut. Kompania jonë me eksperiencën e saj 14 vjeçare në Danimarkë, në vitin 2017 fillojë të operojë edhe në Maqedoninë e Veriut. Hapat e para ishin të vështira, mirëpo sot Kompani SWAN ka arritur që të realizojë dhjetëra projekte dhe gëzon një staf të mrekullueshëm dhe profesional.

Partneritetet me klientët

Ne bashkojmë forcat me klientët për të krijuar marrëdhënie afatgjate. Kërkojmë të integrohemi me klientët tanë sepse besojmë se objektet vërtet të pastra duhet të mbahen në një mënyrë jo penguese.

Stafi i SWAN

Ekipet tona janë ndër më me përvojë në këtë industri. Stafin e forcojmë çdo ditë në këtë industri me teknologjinë më të fundit dhe më të mirë në mirëmbajtje dhe pastrim. Ne gjithashtu ofrojmë trajnime dhe rikualifikime të rregullta për të siguruar që të gjithë klientët të marrin shërbime sa më cilësore.

Previous Post
Newer Post

Leave A Comment