SWAN hap konkurs për një vend të lirë pune

KUSH JEMI NE?

SWAN është kompani që merret mirëmbajtjen e shtëpive, kopshteve, komplekseve banesore dhe objekteve afariste. SWAN është themeluar në vitin 2017 dhe operon në disa qytete të mëdha të Maqedonisë së Veriut si në Tetovë, Shkup, Gostivar.

SWAN është ndër kompanitë e para të themeluar në Maqedonia në fushën e mirëmbajtjes dhe gëzon një staf profesionist.

SWAN poashtu ka bashkëpunim të ngushtë me kompanitë tjera të mirëmbajtjes në Danimarkë.

Konkurs!!!

Kompania SWAN shpall konkurs për një vend të lirë pune.

Pozita: Administratore

Kushtet:

Të ketë arsim të lartë.

Të njohë microsoft word/excel

Të ketë aftësi komunikimi

Me orar të plotë

Përgjegjësitë:

Organizimi i punës në zyrë

Organizimi i mbledhjeve me stafin e SWAN

Komunikim me klientët.

Të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV në email:

info@swan.mk

Kontakt: 072 209 100

Previous Post
Newer Post

Leave A Comment