SWAN ofron shërbime të pastrimit të shtëpive dhe banesave pa kontratë/extra

  • Ballina
  • Lajme
  • SWAN ofron shërbime të pastrimit të shtëpive dhe banesave pa kontratë/extra

Kush jemi ne?

SWAN është kompani që merret mirëmbajtjen e shtëpive, kopshteve, komplekseve banesore dhe objekteve afariste. SWAN është themeluar në vitin 2017 dhe operon në disa qytete të mëdha të Maqedonisë së Veriut si në Tetovë, Shkup, Gostivar.

SWAN është ndër kompanitë e para të themeluar në Maqedoninë e Veriut në fushën e mirëmbajtjes dhe gëzon një staf profesionist.

SWAN poashtu ka bashkëpunim të ngushtë me kompanitë tjera të mirëmbajtjes në Danimarkë.

Nuk jeni i sigurt se si ta planifikoni kohën për pastrimin e shtëpisë tuaj para ardhjes në vendlindje? SWAN ju gjen zgjidhje duke ju ofruar shërbimet më të mira për nevojat tuaja të pastrimit me një orar që ju përshtatet juve.

Mjafton të paraqiteni në SWAN 10 ditë para se të arrini ose largoheni nga shtëpia.

Bëjeni një listë të hapësirave që dëshironi t’i pastroni.

Zgjidhni njërën nga ofertat e kompanisë SWAN.

Shërbime pa kontratë/extra garanton:

Personel profesionist dhe me eksperiencë

Cilësia jonë i bën klientët të vijnë tek ne!

Swan është i besueshëm dhe plotësisht i sigurt.

Ju garantojmë se do të jeni të kënaqur me punën tonë.

Llojet e shërbimeve të pastrimit të shtëpive dhe banesave.

Ofrojmë shërbime para ardhjes në vendlindje.

Ofrojmë shërbime gjatë qëndrimit në shtëpi.

Ofrojmë shërbime pas largimit nga vendlindja.

Tel: 072 290 100

email: info@swan.mk

swan.mk

Previous Post
Newer Post

Leave A Comment