Dhjetë arsye pse shtëpia juaj ka nevojë për mirëmbajtje?

 • Ballina
 • Lajme
 • Dhjetë arsye pse shtëpia juaj ka nevojë për mirëmbajtje?

Pastrimi eliminon mikrobet së bashku me papastërtitë dhe pluhurin, duke rezultuar në cilësi më të mirë të ajrit të brendshëm, duke lënë një erë freskie pas saj. Kuzhina dhe banjo zakonisht kërkojnë vëmendje të veçantë, pasi njihen si një nga vendet më të rrezikuara nga mikrobet në çdo shtëpi.

Me oraret e ngjeshur dhe stilet e jetesës me ritme të shpejta, është e vështirë t’i japësh përparësi gjërave që duhen. Nga kontrollet e rregullta shëndetësore te kalimi i më shumë kohës me familjen dhe miqtë; është e sigurt të thuhet se shumë gjëra të rëndësishme në jetën tuaj bien në prapavijë kur jeta juaj profesionale dhe përgjegjësitë e tjera ju marrin kohën. Fatkeqësisht, kjo vlen edhe kur bëhet fjalë për pastrimin e shtëpisë.

Ndërsa shumë pronarë të shtëpive fajësojnë mungesën e kohës për neglizhencën e pastrimit të shtëpisë dhe punët e shtëpisë, disa të tjerë e refuzojnë fare rëndësinë e një shtëpie të pastër. E vërteta është se pastrimi i shtëpisë nuk ka të bëjë vetëm me mbajtjen e shtëpisë tuaj të pastër dhe të rregullt; ka disa përfitime të tjera që vijnë me një shtëpi të pastër për të cilat çdo anëtar i familjes duhet të dijë!

Me këtë thënë, këtu janë 10 arsye pse pastrimi i shtëpisë suaj duhet të jetë një prioritet kryesor për ju dhe familjen tuaj.

 1. Është një objektiv i lehtë për t’u arritur.
 2. Pastërtia është një barometër i shëndetit mendor.
 3. Një shtëpi e çrregullt do të thotë një mendje e çrregullt.
 4. Pastrimi është terapi falas.
 5. Një shtëpi e pastër thjesht ndihet më mirë.
 6. Pastrimi është një qetësues i madh i stresit.
 7. I jep trurit tuaj pushim.
 8. Është më e lirë se anëtarësimi në palestër.
 9. Një shtëpi e pastër mban larg ndotësit.
 10. Pastrimi ndikon në fusha të tjera të jetës suaj.

“Shtëpia juaj do të jetë gjithmonë e pastër! Mirë, kjo tingëllon qartë. Por vetëm mendoni për këtë. Do ktheheni në shtëpi nga pushimet ose nga ndonjë udhëtim tjetër dhe do të gjeni një hapësirë të qetë, të freskët dhe të pastër – a nuk tingëllon bukur?”.

SWAN shtëpia juaj, obligimi ynë!

Previous Post
Newer Post

Leave A Comment