Pastrim pas largimit nga shtëpia

Pastrim pas largimit nga shtëpia

Përshkrimi i shërbimit

Ekipi i SWAN pas marrjes së njoftimit nga klienti për largimin e tij nga shtëpia,për një periudh të shkurtër kohore do të shkojë tek shtëpia e klientit për të bërë pastrimin gjeneral.
Ky shërbim ofron pastrimin e gjithë shtëpisë, pas largimit tuaj nga shtepia,ku përfshinë:

Fshierja e marimangave ne te gjithe shtepine
pastrimi i korridorit: tërheqja e pluhurit me leckë dhe me fshesë elektrike, fshirja e paneleve rreth murrit dhe gjëra në dispozicion për tu pastruar, do të fshihet me fshesë elektrike dhe do të pastrohet dyshemeja me detergjent;
Pastrimi i dhomave të fjetjes: tërheqja e pluhurit me leckë dhe me fshesë elektrike, fshirja e paneleve rreth murrit dhe gjëra në dispozicion për tu pastruar, do të fshihet me fshesë elektrike dhe do të pastrohet dyshemeja me detergjent;
Pastrimi i banjos: pastrimi i vaskës/tushet, i WC´së komplet, lavamanit, dyshemeja dhe pllakat;
Pastrimi i kuzhinës: behet pastrimi i kuzhines ne pjesen e jashtme, vetem frigoriferi dhe shporeti elektrik pastrohen ne pjesen e brendshme. Do të fshihet me fshesë elektrike dhe do të pastrohet dyshemeja me detergjent;
Pastrimi i dhomës së ndenjës dhe dhomave tjera: tërheqja e pluhurit me leckë dhe me fshesë elektrike, fshirja e paneleve rreth murrit dhe gjëra në dispozicion për tu pastruar, do të fshihet me fshesë elektrike dhe do të pastrohet dyshemeja me detergjent;
Pastrimi i podrumit: do të fshihet me fshesë elektrike dhe do të lahet dyshemeja me detergjent.

Na kontaktoni