Pastrim gjeneral para se të arrini në shtëpi

Pastrim gjeneral para se të arrini në shtëpi

Përshkrimi i shërbimit

Kthimi në vendlindje është një ndjenjë e pazëvendësueshme, rehatia në atë moment është e domosdoshme, për këtë ne e shohim të arsyeshme që shtepia juaj të jetë e kompletuar, që ju të ndjeheni komod që në momentin e parë të arritjes në shtëpi.
Ky shërbim ofron pastrimin e gjithë shtëpisë, përpara se ju të ktheheni në shtëpi,ku përfshinë:

Pastrimi i dritareve: behet pastrimi i dritareve brenda dhe jasht
Pastrimi i horoletave dhe ballkonave
Pastrimi i korridorit: tërheqja e pluhurit me leckë dhe me fshesë elektrike, fshirja e paneleve rreth murrit dhe gjëra në dispozicion për tu pastruar, do të fshihet me fshesë elektrike dhe do të pastrohet dyshemeja me detergjent;
Pastrimi i dhomave të fjetjes: tërheqja e pluhurit me leckë dhe me fshesë elektrike, fshirja e paneleve rreth murrit dhe gjëra në dispozicion për tu pastruar, do të fshihet me fshesë elektrike dhe do të pastrohet dyshemeja me detergjent;
Pastrimi i banjos: pastrimi i vaskës/tushet, i WC´së komplet, lavamanit, dyshemeja dhe pllakat;
astrimi i kuzhinës: behet pastrimi i kuzhines ne pjesen e jashtme, vetem frigoriferi dhe shporeti elektrik pastrohen ne pjesen e brendshme. Do të fshihet me fshesë elektrike dhe do të pastrohet dyshemeja me detergjent;
Pastrimi i dhomës së ndenjës dhe dhomave tjera: tërheqja e pluhurit me leckë dhe me fshesë elektrike, fshirja e paneleve rreth murrit dhe gjëra në dispozicion për tu pastruar, do të fshihet me fshesë elektrike dhe do të pastrohet dyshemeja me detergjent;
Pastrimi i podrumit: do të fshihet me fshesë elektrike dhe do të lahet dyshemeja me detergjent.

Na kontaktoni