Komunikim me klientin gjatë orarit të punës

Komunikim me klientin gjatë orarit të punës

Përshkrimi i shërbimit

Swan ju ofron mundësinë klientëve që vazhdimisht të kenë kontakt me zyrën tonë çdo ditë pune për çdo kërkesë apo informacion që ju duhet për shtëpinë tuaj.

Ekipi i SWAN gjithmonë do të jetë në dispozicion për të komunikuar me klientët për çdo kontroll apo parregullsi që mund të ketë në shtëpinë e tuaj, si dhe per t’ju ofruar mbështetje për çdo gjë rreth shtëpisë, me qëllim që të jemi sa më transparent për gjithçka që mund të ndodhë në shtëpinë e klientit.

Klienti SWAN mund të na kontaktojë përmes e-mail (info@swan.mk), në numrin e telefonit të zyrës (+389 (0) 72209100) në Viber dhe WhatsApp, ndërsa ne do të mundohemi t’u përgjigjemi brenda 24 orëve.

Për informacione shtesë mund ta vizitoni ueb faqen swan.mk.

Na kontaktoni