Kositja dhe ujitja e kullosës

Kositja dhe ujitja e kullosës

Përshkrimi i shërbimit

Të gjitha lëndinat kanë nevojë për kositje; kjo është një nga detyrat më të shpeshta dhe më të rëndësishme në mbajtjen e një lëndinë të shëndetshme. Marrja e lartësisë së prerjes dhe frekuencës së korrjes së drejtë mund të bëjë një ndryshim të madh në shëndetin e vazhdueshëm të lëndinës.
Kositjet kryhen kryesisht prej ne muajn Prill deri ne Nëntorë.
Gjatë verës: kositet një herë në javë .
Gjatë pranverës dhe vjeshtës: kositet një herë në javë.
Gjatë dimrit: kositje zakonisht nuk është e nevojshme, përveç nëse moti është i butë dhe bari është ende në rritje. Në këtë rast, kositni herë pas here me vendosjen e prerjes së lartë.
Ujitja e kulloses do te behet gjithmone pas kositjes se kulloses.

Na kontaktoni