Paketë dimërore

Paketë dimërore

Përshkrimi i shërbimit

Dimri është një stinë vërtetë magjike. Sigurisht se shumëkush do të ankohej e do druhej ta cilësonte të tillë, ndërsa netët janë të gjata e ditët të shkurtra, nis të bëjë ftohtë – e madje shpesh edhe shumë ftohtë. Ngrohësinë që i nevojitet shtëpisë suaj ne ia japim vazhdimisht asaj. Por megjithatë çdokush dëshiron që këtë stinë ta shijoj në shtëpinë e tij, me të afërmit dhe familjarët. SWAN ju ofron mundësinë që edhe në këtë stinë ju të ktheheni në vendlindje dhe pa asnjë dyshim se do ju pengojë diçka. Shtëpia juaj edhe në këtë kohë do të jetë komode dhe e rehatshme për qëndrim, që në momentin që ju do të hapni derën e shtëpisë suaj. Për këtë arsye ne ju ofrojmë këto shërbime:

Ndezja e nxemjes qëndrore dhe ngrohje e shtëpisë
Kontrolli i sistemit të ujit
Vendosja e antifrizit në tualete
Aktivizimi i sistemit të rrymës

Na kontaktoni