Mbulimi I mobiljeve

Mbulimi I mobiljeve

Përshkrimi i shërbimit

Mobiljet janë pasqyrë e personalitetit tuaj, prandaj ato kërkojnë kujdes dhe mirëmbajtje që gjithmon të qëndrojnë ashtu siç ju i zgjodhet ato, prandaj, që mobiljet e juaja të mirëmbahen, të rruhen nga pluhuri dhe ndonjë dëmtim tjetër, ekipi jonë ju mundëson mirëmbajtjen e mobiljeve tuaja, duke i mbuluar ato me mjete mbrojtëse nga pluhuri dhe lagështia. Këto mbulesa do të largohen përpara se ju të arrini në shtëpi.

Na kontaktoni